Website maken

Je wilt een eigen website maken? Je hebt een goed idee? Als promotie voor je bedrijf of met een andere reden? Dit zijn allemaal vragen waar men over nadenkt. Maar hoe ga ik het doen? De meeste mensen gaan dan achter de computer zoekt op hoe je een eigen website maakt. Er komt toch meer bij kijken dan je denkt. 

Ik als startende ben ook 3 maanden bezig geweest om te achterhalen hoe je een website maakt. Je moet denken aan hosting, domeinnaam, welke programma etc. Het voordeel bij jou is dat wij je kunnen helpen!

Wij helpen startende ondernemers die graag een website willen maken. Een website maken kan zeer veel kosten. Door gebruik te maken van mgwebsites.nl kunt u hierop besparen. Wij begeleiden je met het maken van je website. Zie ons zeg maar als een leraar. Jij gaat zelf aan de slag, maar wij ondersteunen je er bij!

 

Wij gaan samen kijken wat je doelstelling is van je website. Wil je een blog maken, een visitekaartje voor je bedrijf of wil je juist meer online klanten behalen. Dit zijn allemaal onderwerpen waaraan je moet denken.

Wij kunnen je helpen met het maken van je website, het sneller maken van je website, zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, Facebook adverteren, linkbuilding en ga zo maar door. 

Wij willen je graag helpen met het maken van je perfecte website. 

 

Website maken

 

Moet ik veel verstand hebben van websites om er 1 te maken?

Het klinkt raar, maar nee. Voor het maken van een website hoef je geen programmering skills te hebben. Teminste, dit ligt er hoe je een website maakt. Wij maken gebruik van WordPress. Dit is een vrij simpel en gebruiksvriendelijk programma. Het is wel zo dat het tijd en energie kost!

Wil je nu al beginnen? Neem dan gelijk contact op met ons online marketing bureau! Tijdens een gesprek bekijken we wat de mogelijkheden zijn.